Slinge-Langehorst Rotterdam

 

Half april start gemeente Rotterdam met de aanleg van drainage en riool op de Slinge en Langenhorst, en een aansluiting op de vijver. De werkzaamheden duren tot eind juni 2019.

Er wordt opvolgend op twee locaties gewerkt. De start is de aanleg en de aansluiting van de drainage vanuit de Schammenkamp via een oversteek op de Langenhorst en de Slinge naar de vijver. De winkels aan de Slinge blijven toegankelijk voor het publiek. Ook het parkeren op de Slinge, ter hoogte van de winkels, blijft mogelijk. Bij het werk in de omgeving van de rotonde, blijft verkeer op de rotonde mogelijk. Per fase wordt één afslag afgesloten, het gaat in totaal om twee afslagen.

Daarna wordt vanuit de Schoonegge gewerkt aan de aanleg en aansluiting van riolering en drainage via een oversteek op de Langehorst naar de vijver. Bij deze werkzaamheden is de kruising Schoonegge- Langenhorst afgesloten. De woningen blijven bereikbaar maar ter hoogte van de werkzaamheden zijn een aantal parkeerplaatsen aan de Langenhorst tijdelijk niet beschikbaar. Verkeer vanuit en naar Barendrecht wordt omgeleid.

 

 

KLANT: Gemeente Rotterdam

JAAR:  2019

WERKZAAMHEDEN: Grond- en Wegenbouw

 

Overige projecten

Museumstraat Dordrecht

Kraaijeveld is aan het werk in het Centrum van Dordrecht,…

Schepenstraat Rotterdam

Kraaijeveld’s Aannemingsbedrijf is aan het werk in de Schepenstraat in…

Herinrichting Dorpshaven Numansdorp

Bij dit project is de volledige Dorpshaven voorzien van een…

Insteekhaven Villa Augustus Dordrecht

Sinds week 11 is het werk “Insteekhaven Villa Augustus” gestart.…

TOP