MATERIEEL

Wij investeren in de toekomst en innovatie. Ons materieel is hier een afspiegeling van. De kwaliteit van het materieel heeft hierin prioriteit. Uitval van materieel beperken we tot een minimum door het onderhoud in eigen beheer uit te voeren (waar mogelijk).

Materieel is niet alleen belangrijk om het werk technisch goed uit te voeren, maar ook om onze mensen te beschermen. Door mee te gaan in de nieuwste ontwikkelingen maken we het werk waar mogelijk minder belastend. Ook kiezen wij bewust voor machines die minder geluid produceren zodat de omgeving hier minder last van heeft.

Onze machines zijn ook belangrijk voor onze Co2 uitstoot. Wij zijn jaarlijks bezig met inventariseren welke machines eventueel vervangen kunnen worden door minder uitstotende machines.

Een kleine greep uit ons materieel:

Wij beschikken onder andere over 6x6 tot 8x8 vrachtauto’s met diverse opstellingen, allen euro 5 en 6. Ook hebben wij diepladers, wielladers van 800 tot 2000 liter, hydraulische rupskranen, mobiele hydraulische kranen, minigravers, trilwalsen, grondzeven en machinale bestratingsmachines.

 

Fotogalerij

U bent bij ons altijd welkom voor een kennismaking of een rondleiding op ons bedrijf.
Wij staan altijd voor u klaar.

TOP