SANEREN

Een belangrijk onderdeel van ons werk is het werken in en met verontreinigde grond. Bij Kraaijeveld’s Aannemingsbedrijf zijn wij BRL 7000 gecertificeerd. Hiermee heeft u de garantie dat de sanering zorgvuldig maar ook veilig wordt uitgevoerd. Wij vinden het belangrijk dat dit veilig voor het milieu is, maar ook voor onze medewerkers. Hier houden wij dus beide rekening mee.

Wij voeren schoonsaneringen uit, waarbij alle verontreiniging volledig wordt afgevoerd. We kunnen ook de werkzaamheden in de verontreinigde grond uitvoeren, dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij rioleringswerkzaamheden.

Soms is het niet nodig om de grond volledig af te voeren. In dat geval kunnen wij de grond tijdelijk voor u uitplaatsen en na de werkzaamheden weer terugplaatsen. Hierna brengen wij voorzieningen aan zodat deze verontreiniging geen risico meer vormt voor het milieu of de gezondheid.

Wij hebben opgeleid personeel en een veiligheidskundige. Hierdoor kunnen wij snel en zorgvuldig voor u schakelen als er een vermoeden ontstaat van een verontreiniging.

Fotogalerij

Zie ook:

TOP