VERKOOP FSC GECERTIFICEERD HOUT
EN FSC RECYCLED MATERIAAL

Wij zijn FSC gecertificeerd. Hierdoor mogen wij u FSC gecertificeerd hout leveren. FSC hout is van goede kwaliteit en heeft als bijkomend voordeel dat het hout afkomstig is uit verantwoord bosbeheer. Deze bossen worden zodanig gebruikt en onderhouden dat het leefgebied van planten en dieren beschermd wordt en de lokale bevolking betaalt krijgt voor het verantwoord bosbeheer. Het verdwijnen van bossen is namelijk een groot probleem en zorgt op jaarbasis voor 15% van de wereldwijde Co2 uitstoot. Met de aanschaf van FSC hout heeft u dus goede kwaliteit hout, en draagt u bij aan het beschermen van het milieu.

Doordat wij het  FSC recycled certificaat hebben mogen wij ook hergebruikte materialen gebruiken en verkopen. Met FSC recycled hout heeft u hout van goede kwaliteit, die elders al in gebruik is geweest. De onderdelen van het hout die niet meer bruikbaar zijn worden verwijderd zodat het goede hout overblijft en weer gebruikt kan worden.

Door het gebruiken van FSC recycled materialen voorkomen wij verspilling van deze goede materialen en reduceren wij onze en uw Co2 uitstoot.

Zie ook:

TOP