Kraaijeveld's Aannemingsbedrijf b.v. Aannemers van Grond-, Weg- en Waterbouwkundige werken

Home > Waterbouw > Jachthavens

Jachthavens

Kraaijeveld is gespecialiseerd in het uitvoeren en onderhouden van waterbouwkundige werken. Voor het aanleggen of renoveren van jachthavens werken wij altijd met een programma van eisen. Hieruit volgt een advies voor het ontwerp, met de breedte van de steigers, afmetingen van de boxen en een voorstel voor de materiaalkeuze.

Voor het uitvoeren van spoedreparaties hebben wij de meest voorkomende materialen op voorraad. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor: 

  • basralocus palen tot 18 meter, nieuw en gebruikt
  • ronde palen tot 12 meter
  • gordingen
  • dekplanken

Project: Passantensteiger Willemstad

De passantensteiger werd langs de oude kademuur aangelegd in opdracht van Jachthaven Willemstad. De steiger is aan de achterzijde opgehangen met stalen beugels en rust aan de voorzijde op palen van de tropische hardhoutsoort Azobé. De steiger is aangelegd met subsidie van de provincie Zuid-Holland in het kader van het project Verbetering passantenligplaatsen.

 

Project: Renovatie Jachthaven Waterkant te Dintelmond

Het project startte met het slopen en afvoeren van oude steigers. Vervolgens werd heiwerk verricht voor de palen van de drijvende steigers. Waarna de nieuwe hardhouten steigers werden afgemeerd.

Project: Aanleg parkeerplaats Port Zeelande

In opdracht van Port Zélande realiseerden wij een uitbreiding van de parkeerplaats. Aan de waterzijde is de parkeerplaats afgewerkt met koperslak keien als zetsteen en Grauwacker stortsteen.

Project: Renovatie Jachthaven Bruinisse

In opdracht van Jachthaven Bruinisse voerden wij begin 2007 in het tijdsbestek van 3 maanden een complete renovatie van de jachthaven uit. Het project startte met het slopen en afvoeren van oude steigers. vervolgens werd heiwerk verricht voor de palen van de drijvende steigers. Waarna de nieuwe kunststof steigers werden afgemeerd.

Project: Haven Prinsenland B V in Dinteloord.

In opdracht van Prinsenland B.V. is aangelegd een nieuwe scheepschelling.

SIKB 7000, ISO 9001 en VCA ** -certificering een historie van werken